For 22. år i træk bidrager IT i praksis® med indsigter i digitalisering i offentlige og private virksomheder i Danmark, og i år kan du downloade rapporten gratis lige her.

Nye indsigter i og viden om digitalisering

Som noget nyt i år giver IT i praksis® indsigt i den digitale parathed i den offentlige sektor gennem et nyt framework – Digital Readiness Index. Derudover undersøger IT i praksis® i år borgernes præferencer i forbindelse med digitale offentlige services.

Som den mest omfattende kvantitative spørgeskemaundersøgelse i Danmark baserer IT i praksis® sig på 198 besvarelser fra offentlige forretningsansvarlige og it-ansvarlige samt mere end 250 besvarelser fra CEO’er og CIO’er blandt de 1000 største virksomheder i Danmark.

Et samarbejde med DANSK IT

Rambøll samarbejder med DANSK IT og en bred vifte af ledere fra nogle af de mest betydningsfulde offentlige og private virksomheder i forbindelse med udarbejdelsen af IT i praksis®, og sammen skaber vi en rapport, der er anerkendt blandt ledende CIO’er i Danmark som et værdifuldt værktøj i arbejdet med digitalisering.

 

Et nyt værktøj: Digital Readiness Index

Holdet bag IT i praksis® har udviklet et Digital Readiness Index, hvor den digitale parathed af danske virksomheder er præsenteret på et nationalt såvel som industribaseret niveau. Digital Readiness Index er baseret på flere dimensioner og faktorer og skaber spændende indsigter i den digitale parathed i danske virksomheder.

IT i praksis® 2017-2018 kommer også i en privat sektor-orienteret udgave på engelsk. Den sender vi også til dig, når du bestiller den danske udgave.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt:

Steen Christensen  
Direktør

E-mail: stec@ramboll.com
Telefon: +45 5161 7878

Mathias Louis Holdsbjerg-Larsen
Konsulent og projektleder på IT i praksis®

E-mail: mhl@ramboll.com
Telefon: +45 5161 2178

IT i praksis® er bragt til dig af:

Om Rambøll Management Consulting

Med cirka 600 ansatte er Rambøll Management Consulting ét af de største konsulenthuse i Norden. Vi er en del af Rambøll Gruppen, som har 13.000 ansatte fordelt på 300 kontorer i 35 lande.

EUs nye persondatalov er trådt i kraft - derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik.

Copyright © 2018 Ramboll Management Consulting